MAGAMRÓL

Bene Vivien vagyok, a Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti hallgatója. Kézműves tárgykultúra az alapszakom, textil specializáción tanulok. Kiskorom óta szeretek kézműveskedni és alkotni. Az iskolámnak köszönhetően rátaláltam a varrás és a textilek magával ragadó világára. A varrás elég hamar a szenvedélyemmé vált.

Jelenleg takarókat készítek felnőtteknek és babáknak. Nagy szeretettel és odafigyeléssel készítem őket. Kívánom, hogy ugyan ezzel a szeretettel tudják szeretteiknek, vagy önmaguknak ajándékozni takaróimat!

Miért engem válasszon?

Munkám során fontos számomra a vevők elégedettsége, a kiváló minőségű munka. Termékeimet nagy odafigyeléssel készítem, hogy vásárlóim a lehető legjobb árut kapják kézbe.

Mindig úgy gondoltam, hogy egy kézzel készített ajándéknál nincs is értékesebb. Minden darabot egyedileg készítek, így nem egy tömeggyártmány kerül a polcokra. Szeretném, ha vevőim vásárlásuk során úgy éreznék, hogy igazán különleges termékkel gazdagodtak.

Az alapanyagoknál kiemelten figyelek a kiváló minőségre, körültekintően utánajárok, hogy vásárlóim a legjobb minőségben részesülhessenek. A textilek kiválasztása során nem csak a dizájnt veszem figyelembe, hanem nagy hangsúlyt helyezek a funkcióhoz illő anyag megtalálására is, hogy a produktum ne csak esztétikus, hanem tartós is legyen.

Célom, hogy kézműves termékeim színt és vidámságot vigyenek a mindennapokba.

Örömteli ajánlással: Vivi